Η Ομάδα

Smile Dental Care | Ξανθόπουλος Γρηγόρης, Χειρουργός Οδοντίατρος DDS

Ξανθόπουλος Γρηγόρης

Χειρουργός Οδοντίατρος DDS

Ο Χειρουργός Οδοντίατρος Γρηγόρης Ξανθόπουλος γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής. Το 1981 μέσω εισαγωγικών εξετάσεων εισήχθη στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με τις σπουδές του, έγινε βοηθός οδοντιάτρων και χειρουργών σε διάφορα οδοντιατρεία. Επίσης υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός στο οδοντιατρείο του ναυτικού νοσοκομείου Σαλαμίνος και Αθηνών, όπου και απέκτησε μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους περιστατικά.

Από το 1986 διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο του στην περιοχή της Νίκαιας –Ατταλείας 61, όπου δέχεται ασθενείς από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Ασκεί μέχρι σήμερα την γενική οδοντιατρική με έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική (λεύκανση-όψεις ρητίνηs-όψεις πορσελάνης), στη προσθετική (γέφυρες-μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες-επένθετες οδοντοστοιχίες- ολοκεραμικές στεφάνες) και στα εμφυτεύματα.

Έχει πολυάριθμες συμμετοχές σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια για ενημέρωση και εκμάθηση των εξελίξεων σε τεχνικές και υλικά.

Ελεύθερες Αναρτημένες Ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια

Ομιλητής στο 8ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο Ρόδου (Οκτώβριος 1998) με θέμα: “Επιδημιολογική μελέτη κλινικών συμπτωμάτων δυσλειτουργίας της κροταφογναθικής διάρθρωσης”

Πιστοποιημένα Σεμινάρια

Θεωρία και Πράξη στη Χειρουργική και Προσθετική των οδοντικών Εμφυτευμάτων, Ελληνική Εταιρεία Οστεοενσωματούμενων Οδοντικών και Γναθοπροσωπικών Εμφυτευμάτων και Βιοϋλικών (Ελλάδα,1998)

Ξανθοπούλου Θέλμα

Περιοδοντολόγος-Εμφυτευματολόγος MDDr, MSc

Μετεκπαιδευθείσα στο τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων του ΑΠΘ

Η Περιοδοντολόγος Ξανθοπούλου Θέλμα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Ξεκίνησε τις σπουδές της στην οδοντιατρική το 2011 στο Πανεπιστήμιο Comenius της Μπρατισλάβας από όπου και αποφοίτησε το 2017, με βαθμό “Άριστα”.

Παράλληλα με τις σπουδές της, έγινε βοηθός οδοντιάτρων και χειρουργών σε διάφορα οδοντιατρεία, όπου και απέκτησε μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους περιστατικά.

Το 2017 συνέχισε τις σπουδές της για την εξειδίκευση στον τομέα της Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ολοκλήρωσε επιτυχώς το 2018 το Fellowship στην Οδοντιατρική Εφαρμογή των Laser από το Πανεπιστήμιο της Γένοβα και της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικών Εφαρμογών Laser – HELSOLA.

Διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στη Νίκαια Αττικής από το 2017.

Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων με αναρτημένες και ελεύθερες ανακοινώσεις καθώς και ως ομιλήτρια κατευθυνόμενου προγράμματος και έχει δημοσιεύσει εργασίες σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.

Smile Dental Care | Ξανθοπούλου Θέλμα Περιοδοντολόγος – Εμφυτευματολόγος, DDS, MSc

Εισηγήσεις και Ελεύθερες Αναρτημένες Ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια

Ομιλήτρια στο 56ο Πανσλοβάκικο Οδοντιατρικό Συνέδριο (Σλοβακία, 2015) με θέμα: “Gingival recession and gum graft surgery”

Αναρτημένη ανακοίνωση στο Επιστημονικό Συμπόσιο “Λύνοντας τους γρίφους της προσθετικής” από την Ελληνική Προσθετική Εταιρεία (Ελλάδα, 2016) με θέμα: “Υφίζηση των ούλων και πλαστική χειρουργική του περιοδοντίου”

Αναρτημένη ανακοίνωση στο 39ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο (Οκτώβριος, 2019) με θέμα: “Ποσοτική ανάλυση της MMP-8 στο υγρό της περι-εμφυτευματικής σχισμής, Πιλοτική μέλετη”

Ομιλήτρια στο Ετήσιο Συνέδριο Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδας (Ελλάδα, 2020) Στρογγυλό τραπέζι με θέμα: “ Συσχέτιση Περιοδοντίτιδας και Αναπνευστικών Νοσημάτων”

Δημοσιευμένες Εργασίες σε Ελληνικά και Ξένα Περιοδικά

Σύγχρονες θεραπευτικές τεχνικές αντιμετώπισης μεμονωμένων και πολλαπλών ουλικών υφιζήσεων. Ανασκόπηση – Οδοντοστοματολογική Πρόοδος (2018)

Πιστοποιημένα Σεμινάρια

Fellowship in Laser Dentistry, Universita degli Studi di Genova (Ελλάδα, 2018)

Διατελεί μέλος

της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας

της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας (EFP) και

της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικών Εφαρμογών Laser (HELSOLA)

Smile Dental Care | Ξανθόπουλος Δημήτρης, Βοηθός Οδοντιάτρου

Ξανθόπουλος Δημήτρης

Βοηθός Οδοντιάτρου

Ο Ξανθόπουλος Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από όπου και έλαβε πτυχίο του το 2019. Πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Το 2019 εισήχθη στο τμήμα Οδοντιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στο ιατρείο μας από το 2019 και είναι μέλος της ομάδας μας ως βοηθός οδοντιάτρου.

drouga-maria-640x800

Δρούγα Μαρια

Βοηθός Οδοντιάτρου

Η Δρούγα Μαρία σπούδασε στο τμήμα νοσηλευτικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας από όπου και αποφοίτησε το 2020.Εχει κάνει την πρακτική της άσκηση στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου.

Αποτελεί μέλος της ομάδας μας και υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

About Our Dentist Clinic

Our clients are our priority, we offer quality dental services with a team of specialists. More details about our services below.

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings of the great explorer of the truth, the master-builder of human happiness.

Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasionally circumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure.